¿QUIENES SOMOS?
Postres Tudurí inició su andadura en los años 60 como una empresa familiar comercializando para algunos restaurantes el flan de huevo y el pudín de ensaimadas. Con estos dos productos se empezó la distribución por toda la Isla. Después se añadieron a la gamma dos postres más, la greixonera de brossat y el gató de almendra. Veinte años más tarde se empezó la incursión en un nuevo mercado, el consumo familiar. Se continuaron elaborando estos postres, pero adaptados el formato y envasado de este mercado.
La empresa ha seguido todos estos años elaborando productos de máxima calidad de forma artesanal. Postres Tudurí ha sabido encontrar los productos que toda la familia quiere consumir en casa. En definitiva, la compañía se ha consolidado en el mercado como una de las empresas más populares de Mallorca por combinar los postres tradicionales con las nuevas tendencias del mercado, elaborando productos como la tarta de zanahoria o el banoffee.
QUI SOM?
Postres Tudurí va començar en els anys 60 com una empresa familiar comercialitzant per a alguns restaurants el flam d'ou i el pudin d'ensaïmades. Amb aquests dos productes es va començar la distribució per tota l'Illa. Després es varen afegir a la gamma dos més, la greixonera de brossat i el gató d'ametlla. Vint anys més tard es va començar la incursió en un nou mercat, el consum familiar. Es varen continuar elaborant aquests productes, però adaptats el format i envasament d'aquest mercat.
L'empresa ha continuat en tots aquests anys elaborant productes de màxima qualitat de forma artesanal. Postres Tudurí ha sabut trobar els productes que tota la família vol consumir a casa. En definitiva, la companyia s'ha consolidat en el mercat com una de les empreses més populars de Mallorca per combinar les postres tradicionals amb les noves tendències del mercat, elaborant productes com la tortada de pastanaga o el banoffe.